Jarmark Produktów Regionalnych to prawdopodobnie najdłużej odbywające się targi z żywnością w Warszawie. Niektórzy wystawcy wracają co miesiąc, by spotkać się z klientami Blue City już od kilkunastu lat. Nie tylko sprzedają swoje wyroby, ale też dostarczają do serca Warszawy świeże, ręcznie robione, a często także ekologiczne produkty. Jarmark słynie z szerokiego wyboru produktów “jak przed laty”, których dziś nikt już w domu nie robi (a na pewno nie w mieście) – wędlin wędzonych w przydomowych wędzarniach, domowego smalcu z dodatkami takimi jak jabłka i cebulka czy serów. Mimo to, na żadnej edycji nie może zabraknąć smaków z zagranicy – podczas kwietniowej edycji będzie to Azerbejdżan i Węgry.
Gospodarstwo rodzinne Gremza – sery wiejskie, kartacze, domowe pączki, jaja
Stowarzyszenie “Róża” – wędliny z Lipska
Winnica Waldemara Jarocha – polskie wina
“Wiewióreczka” Magdalena Marczyk – barszczyk czerwony, pierogi
Zagroda Roztocze – wędliny
Piekarnia Gzik – pieczywo rzemieślnicze i domowe ciasta
Bacówka na Wójciźnie – oscypki i serki góralskie
Gospodarstwo Pasieczne “Pszczelnik” – miody
He-bart Ekofiber – wędliny ekologiczne
Smaki Azerbejdżanu – oliwki, herbaty, chałwy
Patrycjusz Siudy – ryby wędzone
Hungpol – salami, papryka i inne produkty węgierskie
Państwo Stelmańscy z Sierpca – smalec i chleb tradycyjny, ogórki kiszone
Przedsiębiorstwo “Adam” – wędliny
Janusz Januszkiewicz – miody