Jarmark Produktów Regionalnych

OD 16.01
DO 19.01

Jarmarki Regionalne cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem klientów Blue City, dlatego stały się imprezą cykliczną. Produkty oferowane na jarmarkach bazują na tradycyjnych recepturach, są „swojskie” i smaczne. W dniach 16 – 19 stycznia (środa-sobota) miłośnicy naturalnego jedzenia będą mogli się zaopatrzyć w chleby wypiekane na naturalnym zakwasie, wędliny, pasztety, ryby, sery z Korycina, sery kozie, oscypki, bundz, pieczywo. Na smakoszy gotowych potraw będą czekały pierogi, naleśniki i racuchy. Nie zabraknie miodów oraz przetworów. Będą również zagraniczne przysmaki z Węgier, Grecji, Turcji, Włoch i Azerbejdżanu. Jarmarki Regionalne w Blue City to oferta dla tych, którzy chcą spróbować czegoś innego niż produkty oferowane przez zwykłe sklepy spożywcze.

KALENDARZ JARMARKÓW 2019

  • 16 – 19 stycznia (środa – sobota)
  • 13 – 16 lutego (środa – sobota)
  • 13 – 16 marca (środa – sobota)
  • 10 – 19 kwietnia (środa – sobota) KIERMASZ WIELKANOCNY
  • 15 – 18 maja (środa – sobota)
  • 12 – 15 czerwca (środa – sobota)
  • 21 – 25 sierpnia (środa – sobota)
  • 18 – 21 września (środa – sobota)
  • 16 – 19 października (środa – sobota)
  • 13 – 16 listopada (środa – sobota)
  • 11 – 23 grudnia (wtorek – poniedziałek) JARMARK BOŻONARODZENIOWY

Jarmarki będą otwarte również w niedziele z ograniczeniami handlu.