Jarmark Produktów Regionalnych

OD 14.11
DO 18.11

Miód, chleb wypiekany na naturalnym zakwasie, wędzone prawdziwym dymem wędliny i ryby, sery kozie i korycińskie, domowe ciasta, przetwory z owoców i warzyw-to tylko niektóre z produktów, które będzie można kupić podczas Jarmarku Produktów Regionalnych w dniach 14-18 listopada. W ofercie wystawców znajdziemy przysmaki i lubiane swojskie specjały produkowane według starych polskich receptur i regionalnych przepisów, bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników i aromatów.  Kuchnie świata reprezentować będą Węgry, Grecja, Włochy i Azerbejdżan. 

KALENDARZ JARMARKÓW 2018

  • 14 - 18 listopada (środa - niedziela)
  • 11 - 23 grudnia (wtorek - niedziela) JARMARK BOŻONARODZENIOWY

Jarmarki będą otwarte również w niedziele z ograniczeniami handlu.