Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.
Dowiedz się więcej
Jarmark Produktów Regionalnych
OD 18.04
DO 22.04

W dniach 18-22 kwietnia na poziomie -1 w Blue City na fanów kulinarnych doznań czekać będzie kolejna odsłona ulubionego wydarzenia wszystkich miłośników dobrego jedzenia: Jarmark Produktów Regionalnych.

Jak co miesiąc, wszyscy odwiedzający mają okazję skorzystać z różnorodnej oferty kulinarnej i poznać zupełnie nowe smaki: zarówno te z Polski, jak i ze świata. Podczas tej edycji, na poziomie -1 przy fontannie, odwiedzający będą mieli okazję spróbować między innymi bigosu i gulaszu z dziczyzny, kartaczy, flaczków z lina, jak i poznać szeroką ofertę serów, wędlin, pasztetów, ryb i innych. Fani bardziej egzotycznych smaków również nie będą zawiedzeni: na miejscu znajdować się będą stoiska z tradycyjnymi potrawami węgierskimi, jak również azerbejdżańskimi przysmakami i specjałami prosto z Turcji.

Jarmark Produktów Regionalnych to doskonała okazja, aby poznać zupełnie nowe smaki, wypróbować tradycyjne polskie produkty  prosto od producentów, poznać ich historię i sposoby przyrządzania.

KALENDARZ JARMARKÓW 2018

  • 18 - 22 kwietnia (środa - niedziela)
  • 16 - 19 maja (środa - niedziela)
  • 27 czerwca - 7 lipca (środa - niedziela)
  • 25 - 29 lipca (środa - niedziela)
  • 22 - 26 sierpnia (środa - niedziela)
  • 12 - 16 września (środa - niedziela)
  • 17 - 21 października (środa - niedziela)
  • 14 - 18 listopada (środa - niedziela)
  • 11 - 23 grudnia (wtorek - niedziela) JARMARK BOŻONARODZENIOWY

Jarmarki będą otwarte również w niedziele z ograniczeniami handlu.